Open dagen

Open Dagen Apeldoorn

Een studiekeuze goed kunnen maken? Kom langs op de Open Dagen in Apeldoorn. 

Sfeer van de school, een opleiding passend bij interesses en docenten ontmoeten. Drie belangrijke factoren die meespelen in de studiekeuze. Kom daarom naar de Open Dagen in Apeldoorn. Hieronder een overzicht van onze scholen voor vervolgonderwijs en waarschijnlijk is er meer keuze in Apeldoorn dan je denkt!  

Aventus (MBO) 

Op 6 maart ontvangt Aventus je graag op de open avond op alle locaties, zodat je kunt kijken welke mbo-opleidingen je leuk lijken. Maak een shortlist van de opleidingen die je wilt bezoeken én van de opleidingen waar je benieuwd naar bent. Hoe? Bekijk hier alle opleidingen en op welke locaties ze aangeboden worden.  

Saxion Apeldoorn (HBO) 

Saxion verwelkomt je op 4 april bij hun open dag in Apeldoorn! Hier maak je kennis met Integrale Veiligheidskunde, Security Management, Hotel Management en de nieuwste studie: Applied Data Science & Artificial Intelligence. Ook is er meer informatie over nieuwe opleidingen die ze momenteel ontwikkelen. Lees meer of meld je hier aan. 

Wittenborg (University of Applied Sciences) 

Klaar om de volgende stap te zetten? Op zoek naar een hoogwaardige bachelor- of masteropleiding in een internationale en multiculturele studieomgeving? Schrijf je dan in voor de volgende Open Dag op onze Campus Apeldoorn op 9 april 2024. Om zo meer te weten te komen over opleidingen en toelatingseisen. 

Het Centrum voor Digitale Veiligheid (divers) 

Jong talent kan de stap naar Veiligheid maken via specialistische voltijdstudies op mbo-, hbo- en wo-niveau. Voor studenten en professionals zijn er kortlopende minoren en modules om hun kennis aan te scherpen. En masters bieden de mogelijkheid om te verdiepen in complexe veiligheidsvraagstukken. Meer over deze opleidingen vind je op de website van het CVD Apeldoorn. 

Fotovakschool (divers) 

Van mbo tot hbo en van voltijd tot deeltijd, de Fotovakschool geeft de kans en ruimte om je professioneel te ontwikkelen in de fotografie. Nieuwsgierig?  Op 6 april is hun Open Dag.  

Politieacademie (divers) 

De Politieacademie kent geen open dagen, maar organiseert wel regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten van de politie op één van onze locaties. Deze bijeenkomsten worden gegeven door iemand van de afdeling Werving van de politie samen met een agent. Tijdens de bijeenkomst kun je al je vragen kwijt over wat het betekent om agent te zijn. Hoe voelt het om in uniform te werken? Hoe zit dat met werken en leren tegelijk? Lees meer over de voorlichtingen van de Politieacademie. 

Theologische Universiteit (WO) 

Denk je er over na of een studie theologie iets voor je is? Heb je besloten theologie te gaan studeren maar weet je nog niet waar? Ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe het er aan onze universiteit aan toegaat? Of wil je eerst wat meer informatie en duidelijkheid voordat je je bij ons inschrijft? Dan ben je welkom om vrijblijvend een dag mee te komen lopen met de colleges. Dit kan t/m 7 juni. 

 N.b. Apeldoorn kent natuurlijk ook Hoornbeeck echter zijn deze open avonden al geweest.  

#inapeldoorn